Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
6

20/04/2018 12:54

ASN Gebr. de Zeeuw Naarden

Het telefonisch contact vond ik niet professioneel door receptioniste. Het contact met de medewerker omtrent de schade tijdens mijn bezoek verliep goed en hij had zeker de kennis. Bij het ophalen van mijn auto bleek de bumper niet dezelfde te zijn als mijn vorige. Toen ik dat zei werd ik afgescheept met de opmerking dat vrouwen nooit weten hoe hun auto er uit ziet of werkt.... Ik kom in ieder geval nooit meer terug bij dit bedrijf. Zo ga je niet met klanten om.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

20/04/2018 12:45

ASN Amsterdam

Van begin tot eind helemaal tevreden. Vriendelijke medewerkers die de tijd en aandacht hebben voor iedere klant. De reparatie is erg mooi geworden . Als ik weer schade heb zal ik zeker weer contact opnemen met ASN. Mijn complimenten.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

20/04/2018 08:44

ASN Oud-Beijerland

Zeer klantvriendelijk, denken mee met de klant. herstelling perfect en netjes uitgevoerd. Afleveren van de auto super. Is dat ik geen hoger cijfer kan geven anders had ik dit zeker gedaan.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/04/2018 19:56

ASN Amsterdam

Duidelijke service, vriendelijk en professioneel. Auto werd beter opgeleverd dan dat 'ie voor het ongeluk was. Duidelijkheid over wat vervangen is en wat hersteld is. Goede communicatie.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

19/04/2018 15:31

ASN Roelofs De Achterhoek

Geen contact gehad met ASN Roelofs, reparatie is geregeld door garage Herwers te Doetinchem.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/04/2018 12:32

ASN Bleeker Hengelo

Ontvangst balie, afspraken, prima. Schade perfect hersteld, wat voor mij een openbaring was dat de auto van binnen is schoongemaakt. Banden spanning gecontroleerd en nog een keer door de wasstraat. Perfect, Top.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

19/04/2018 10:06

ASN Louwman Groningen

Schade is correct afgehandeld en vervangend vervoer werd geregeld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

19/04/2018 09:02

ASN Amstelveen

De ontvangst bij de garage was keurig en vriendelijk. De leen-auto was prima en stond klaar. De schade was zelfs iets eerder dan verwacht gerepareerd waardoor ik een dag eerder dan verwacht over mijn eigen auto kon beschikken. Al met al, uitstekend.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

18/04/2018 15:39

ASN Catsman Uithoorn

Alweer keurig klaar schoon en optijd Kunnen wij ook weer geld verdienen om de rekening te betalen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

18/04/2018 12:08

ASN Etten-Leur

Ik werd gelijk goed geholpen door vriendelijk personeel en de schade aan de auto werd op een vakkundig en nette manier hersteld. De tijd van het herstellen verbaasde mij enorm, het werd in een zeer korte tijd gedaan. Daarom heb ik een 10 gegeven.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

17/04/2018 20:52

ASN Den Bosch

Ik ben zeker tevreden ,alleen vind ik het jammer dat me spatbord is bij getipt, dat vind ik jammer. De servers enzo vind ik goed .auto was mooi schoongemaakt.alleen dat éne puntje is jammer.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/04/2018 12:32

ASN Bons Veghel

Netjes en vakkundig en vriendelijk geholpen, komen de gemaakte afspraken na alles 100% gerepareerd. Top

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

17/04/2018 09:46

ASN Fransen Arnhem

Prima bedrijf, nette mensen, goed en snel geholpen. Kreeg de auto weer keurig terug.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

16/04/2018 15:29

ASN Fransen Boxmeer

2x schade reparatie. duidelijke communicatie, vakkundige afwerking, goede vervangende auto.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

16/04/2018 12:55

ASN Blewanus Breda

prima!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

16/04/2018 09:34

ASN Den Bosch

Na eerste contact snel afspraak kunnen maken na expert bezoek bij ASN, De afwikkeling reeds 1 week later en afspraak voor reparatie na 1 week. Waarbij de afgesproken tijden correct zijn aangehouden. Ook bij het afleveren auto gewassen en van binnen keurig gemaakt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

16/04/2018 07:55

ASN Gorinchem

Vanaf telefoongesprek voor afspraak van de schadeopname tot het afleveren van de gerepareerde auto ben ik keurig geholpen, nette leenauto, duidelijke afspraken en een keurig eindresultaat

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

15/04/2018 20:32

ASN Van Veen Leiden

Prima bedrijf. Nette ontvangst. Duidelijke en snelle service/afhandeling.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

15/04/2018 20:23

ASN Heerlen

Een goed contact gehad.Vriendelijk en op zeer korte termijn de auto gemaakt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

15/04/2018 09:12

ASN van Peer Dongen

Ik heb een goede ervaring met van Peer Dongen. De afspraken die gemaakt zijn, zijn netjes nagekomen. van Peer is goed te bereiken bij vragen, en hielden mij ook goed op de hoogte van de stand van zaken. Bij het ophalen van mijn auto bleek die ook nog eens van binnen en buiten te zijn schoongemaakt!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
6

14/04/2018 19:37

ASN 3A Alkmaar

Goed bereikbaar, schade goed hersteld, alleen bij ophalen nog wel gereedschap van ASN in de auto, achterbank onder de stof en niet geheel netjes (als ervoor) terug.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

14/04/2018 15:29

ASN De Langen Heerhugowaard

Prima werk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

14/04/2018 15:01

ASN Schonewille Deurne

zeer goede en snelle service

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/04/2018 13:40

ASN Den Bosch

Zeer klantvriendelijk, vriendelijke ontvangst met humor en aandacht, snelle inschatting van de kosten (ter plaatse), eerlijke uitleg bij vertraging, aanpassing factuur ivm vertraging, leveren goed vakwerk! Fijne ervaring!

  • 01 Evaluatie schadeherstel