Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
7

19/01/2018 16:02

ASN De Langen Heerhugowaard

Netjes en correct

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/01/2018 14:42

ASN Amsterdam

Nette en snelle afhandeling, auto werd brandschoon opgeleverd en vervangend vervoer was direct beschikbaar.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/01/2018 13:24

ASN Nootdorp

Goed. Vriendelijk personeel. Auto wordt bij aflevering van binnen en buiten gewassen en op de reparatie heb je 4 jaar garantie

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

19/01/2018 13:01

ASN Etten-Leur

Zeer goede en correcte afhandeling, ben zeer tevreden. De auto ziet er weer als nieuw ui

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

19/01/2018 11:19

ASN Upper Zwolle

ASN heeft erg snel gereageerd na mijn schademelding. Ik heb een vervangende auto meegekregen en het contact verliep soepel. Het repareren van de schade is sneller dan verwacht afgehandeld. Ik ben erg tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

18/01/2018 19:38

ASN Dordrecht

Mooi bedrijf en een mooi uitgevoerde reparatie.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

18/01/2018 18:11

ASN Rotterdam-Zuid

ASN is een bedrijf waar je nog echt klant bent, i.p.v. een nummer. Zeer klantvriendelijk. De hele procedure wordt duidelijk uitgelegd zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Kreeg kosteloos een leenauto mee. Resultaat is goed, ben erg tevreden. Als het ooit nog eens nodig is dan breng ik m'n auto er weer.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/01/2018 16:07

ASN Den Bosch

Uitstekende service en klantvriendelijkheid. “Niet moeilijk doen!” Snelle afhandeling schade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/01/2018 13:12

ASN Blewanus Breda

Prima service! Goed resultaat.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/01/2018 10:48

ASN van den Berg Nieuw-Vennep

goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

18/01/2018 08:40

ASN Spijkenisse

Zeer tevreden! Behulpzame medewerkers, correcte afhandeling en afspraken nagekomen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/01/2018 20:00

ASN Den Bosch

Top meer dan goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/01/2018 16:56

ASN Nootdorp

Erg tevreden. Taxatie snel en duidelijk. Afspraken worden nagekomen. Auto van binnen en buiten gewassen na reparatie. Mogelijkheid voor een leenauto.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/01/2018 15:55

ASN Amsterdam

In een woord geweldig

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/01/2018 15:09

ASN Dordrecht

prima

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

17/01/2018 14:57

ASN Heijmans Steenbergen

Goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

17/01/2018 13:22

ASN Etten-Leur

Snelle en uiterst correcte service

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

17/01/2018 12:23

ASN Amsterdam

Wat een mooi bedrijf om je auto daar te laten herstellen ze zijn zo vriendelijk en denken met je mee.De vakkennis die ze in huis is gewoon super het zijn gewoon specialisten die echt verstand ervan hebben en zo super snel gedaan. Het is niet te hopen dat ik weer wat krijgt maar dan kom ik daar zeker terug .Bedankt allemaal die aan mijn auto hebben gewerkt

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

16/01/2018 17:53

ASN 3A Alkmaar

Prima eerste ervaring; vriendelijk en vakkundig geholpen, snelle service, binnen één dag auto hersteld van lakschade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

16/01/2018 12:49

ASN Van Beynum Bodegraven

Prima, flexibel, goed gerepareerd en afleverservice

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

16/01/2018 12:02

ASN Heemskerk

Prima! De schade afhandeling is accuraat en goed uitgevoerd.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

16/01/2018 09:34

ASN Heemskerk

Gewoon goed! Duidelijk, snel en vakkundig.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

16/01/2018 08:02

ASN Spijkenisse

Uitstekend

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

15/01/2018 18:49

ASN Dordrecht

Zeer goed geholpen. Uitstekende service!

  • 01 Evaluatie schadeherstel