Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
9

10/12/2018 12:56

ASN Spijkenisse

Prima bedrijjf. Goed geholpen. Goede service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

10/12/2018 09:14

ASN Autoschade Service van Dijk Boven-Leeuwen

Prettig contact, afspraken worden keurig nagekomen. Uitleg van de procedure is helder. Eindresultaat van herstelde schade was uitstekend. Schade is onzichtbaar hersteld. Auto werd geheel schoon en gepoetst afgeleverd, zowel van binnen als van buiten.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

10/12/2018 08:56

ASN De IJssel

Bij inspectie van mijn schade op korte termijn een afspraak kunnen maken. Toen ik mijn auto op woensdag bracht stond er netjes een kleine vervangende auto klaar. Toen ik melde dat ik voor mijn werk nogal veel moet rijden die vrijdag, zeiden ze dat ze er alles aan zouden doen om de auto donderdagmiddag al klaar te hebben.. Dit was ook keurig het geval. De auto was ook volledig gepoetst en schoon van binnen en buiten! Top vind ik dat.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

10/12/2018 08:41

ASN Van Beynum Bodegraven

Prima ervaring, netjes geholpen. Auto eerder klaar dan afgesproken. Prettige verrassing dat mijn auto ook schoon gemaakt was van buiten en van binnen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

09/12/2018 21:20

ASN Catsman Uithoorn

ASN Catsman Uithoorn heeft al diverse schades aan mijn auto gerepareerd. In alle gevallen ben ik zeer tevereden over het eindresultaat en over de manier van afhandeling. Altijd vriendelijk en duidelijk over wat ik kan verwachten qua eindresultaat en de duur van de reparatie.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/12/2018 15:42

ASN Pouw Apeldoorn

Snel, vriendelijk, goede afspraken, goede vervangende auto. En tot slot: de reparatie lijkt me prima te zijn gedaan!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/12/2018 15:32

ASN Dordrecht

De man achter de balie heeft mij zowel telefonisch als ter plekke heel goed geholpen en te woord gestaan. Verder hele goede service, incl. wassen van auto na schadereparatie!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

08/12/2018 15:00

ASN Vermaire Haarlem

Mijn ervaringen , de receptie was zeer vriendelijk. Ik kreeg een hele mooie leen auto mee die zo mooi was dat ik bang was om hem voor mijn deur te zetten i.v.m. diefstal van de radio navigator installatie maar ook dat hij beschadigd zou worden .Jammer dat de ingebouwde RNS unit niet goed was . De phone werkte niet (volgens het instructieboekje was de voorbereiding niet ingebouwd ) en tevens kwam er geen geluid uit de speakers als ik de USB stick afspeelde .Volgende week moet ik weer terugkomen als ze uitgezocht hebben wat er met de levering fout is gegaan .

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

08/12/2018 11:38

ASN Nootdorp

Mijn ervaring is goed. Ik werd telefonisch op de hoogte gehouden hoe ver het stond met de reparatie van mijn auto. Erg vriendelijk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/12/2018 10:47

ASN Govers Roosendaal

Erg tevreden over het herstel van de schade. Alles volgens afspraak afgehandeld , Ook vervangende auto was aanwezig,bij brengen schade auto. Bij ophalen auto, goede uitleg wat er aan reparatie is gedaan en auto netjes gewassen. Prima klantvriendelijk bedrijf komt zijn afspraaken na.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/12/2018 09:37

ASN Den Bosch

Snelle aanname waardoor het lijkt dat wel iets gaat gebeuren, maar geen idee wat precies. Voortgang zou beter actief gecommuniceerd kunnen worden. Misschien idee om dat via een webpagina te kunnen doen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

07/12/2018 20:31

ASN Spijkenisse

Perfect alles volgens afspraak. En zeer netjes hoe mijn auto schoongemaakt is.Wat een service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

07/12/2018 18:16

ASN Calveen Amersfoort

Vriendelijk personeel! Service is prima! Uitvoering van schade is top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

07/12/2018 16:59

ASN Nootdorp

Werd vlot geholpen door een klantvriendelijke medewerker van het bedrijf. Er werd gezorgd voor vervangende vervoer. De schade aan mijn auto werd perfect gerepareerd. Ik ben er tevreden over.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

07/12/2018 14:53

ASN Rotterdam-Zuid

Klantvriendelijk ontvangst en afhandeling

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

07/12/2018 13:44

ASN Heemskerk

Top service, van deur tot deur, professioneel en betrouwbaar. Duidelijk advies, goed contact en klantvriendelijk. Resultaat uitstekend.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

07/12/2018 13:29

ASN Heijmans Steenbergen

ASN Heijmans Steenbergen is een klantvriendelijke onderneming en er wordt zonder meer kwalitatief goed werk geleverd. Ervaar het zelf bij een eventueel te repareren schade.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

06/12/2018 20:17

ASN Blewanus Breda

Ik heb twee maal een zeer goede ervaring. Het is zowel professioneel en vriendelijk als klantgericht. Alles wordt voor je geregeld. Zelfs wordt er geholpen om de autostoel van je kind om te zetten naar een ander auto. Fantastisch.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

06/12/2018 19:35

ASN Rijnbergen Utrecht

Zeer servicegericht bedrijf. Er is goed gekeken naar verschillende opties om de kosten zo laag mogelijk te houden. Hele vriendelijke eigenaar en medewerkers. Ook de auto zag er na de reparatie weer prima uit.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

06/12/2018 14:43

ASN Spijkenisse

Erg tevreden over het herstel van de schade. Een vlotte klantvriendelijke bediening .Daarnaast was de auto precies op tijd klaar volgens afspraak. Nog wel een tip: in de "donkere" maanden de auto even binnen bij volle verlichting aan de klant laten zien. Ik zag het prima resultaat pas de andere dag bij daglicht.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
6

06/12/2018 08:49

ASN Van Vreden Binckhorst

Op zich is de schade heel netjes gerepareerd en zou het cijfer naar een 8 kunnen. Echter twee misschien wat pietluttige zaken maken dat ik toch een lager cijfer moest geven. Deze zaken zijn: het monteren van een andere grill (standaard Polo grill) dan er oorspronkelijk in heeft gezeten (Polo Cross) en net niet "blind monteren: van de nummerplaat aan de voorzijde.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

05/12/2018 17:58

ASN Strijk Gameren

Aangezien de wielophanging beschadigd was werd de auto netjes bij mij thuis opgehaald en werd meteen een vervangende auto afgeleverd. Vanaf het melden van de schade tot aan de aflevering van de gerepareerde auto was er regelmatig goed contact tussen ASN en mijzelf.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

05/12/2018 11:06

ASN Pouw Apeldoorn

Onze organisatie heeft een uitermate prettige ervaring met ASN Pouw. duidelijke en correcte communicatie. Zeer duidelijke afspraken waar men zich ook ana heeft gehouden. Daarnaast goede communicatie bij vragen en onduidelijkheden. Zeer positieve ervaring mbt leenauto en mogelijkheden. Kortom al met al zeer positief.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

05/12/2018 09:20

ASN Nootdorp

Vriendelijk personeel, komen afspraken na. Goede service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel