Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
8

12/10/2018 09:45

ASN Fritzsche Amsterdam

Vriendelijk en hulpvaardig. En uitstekend hersteld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

11/10/2018 19:54

ASN Eindhoven

Zeer goed en correct.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

11/10/2018 19:09

ASN Van Veen Leiden

Plezierige ontvangst. Bereid om een goedkope oplossing te proberen. Geen onaangename verrassingen. De auto wordt keurig opgeleverd, schoongewassen en gezogen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

11/10/2018 18:56

ASN Bons Veghel

Ik ben zeer tevreden hoe ASN Bons In Veghel schade heeft afgehandeld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
6

11/10/2018 18:11

ASN Boll Bunnik

Twee keer voor schade herstel bij Boll Bunnik geweest. Niet zo tevreden over de klantvriendelijkheid. Lang wachten na binnenkomst wordt niet opgemerkt. Geen stoel aangeboden enz. De schade wordt na afspraak wel prima gemaakt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

11/10/2018 17:11

ASN Pouw Apeldoorn

Goede en vriendelijke service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

10/10/2018 21:59

ASN Boll Bunnik

Er werd vakkundig informatie gegeven over de schade en het schade herstel verloop. De eerste inschatting van de benodigde herstel tijd was wel erg optimistisch. Het zou prettig zijn als deze reëler werd gegeven bij het eerste bezoek. Telefonisch contact was prima en waar nodig zakelijk zonder omhalen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

10/10/2018 15:32

ASN Calveen Amersfoort

Via een Saab garage in Utrecht had ik een aanbeveling gehad en heb ik onze oude auto met een zelf gekocht scherm bij hen laten herstellen. Het uiteindelijke resultaat was goed maar de auto moest wel een keer terug om een paar minder mooie details te herstellen. Toen ik de auto op kwam halen bleek de sleutel zoek te zijn en moest ik opnieuw terugkomen met de reserve sleutel. de sleutel is nooit meer gevonden. nu is de auto weer bij hen voor een schade aan de andere zijde aan het portier. Ik hoop op een mooi resultaat. Het voordeel van hen is dat ze hun neus niet ophalen voor ene auto van 1993.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

09/10/2018 21:18

ASN Vonk Heerenveen

Het allemaal prettig verlopen.Goede vevangende auto.afspraken korrekt en de schade is voorzover ik kan beoordelen voortrffelijk hersteld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

09/10/2018 16:30

ASN Vermaire Haarlem

Prima en snel geholpen bij schade taxatie. Afspraak gemaakt en sms bericht gekregen bij het niet halen van afgesproken leverdatum. Prima!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/10/2018 14:28

ASN Van Beynum Bodegraven

prima, netjes

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/10/2018 10:39

ASN Boll Bunnik

Afspraak voor herstel van de schade is goed nagekomen. Ook het ter beschikking stellen van een leen-auto werd goed uitgevoerd. Al met al was onze eerste kennismaking met ASN Boll Bunnik prima. De auto ziet er weer spic en span uit en wij zijn zeer tevreden.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/10/2018 09:30

ASN Gorinchem

De service met betrekking tot inname, schadebeoordeling en advies is helemaal goed, de afspraken worden exact nagekomen. Daar hou ik van!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

06/10/2018 14:48

ASN Van Beynum Bodegraven

Top

  • 01 Evaluatie schadeherstel
6

06/10/2018 13:52

ASN Zwartepoorte Goes

Niet helemaal tevreden, er zou een leenauto ter beschikking gesteld worden, maar bij aankomst van de chauffeur bleek dat er getekend moest worden voor een dagelijks tarief voor gebruik van de leenauto. Bij het maken van de afspraak voor het terug brengen van de auto, gaf de medewerker aan dat dit een foutje was van de chauffeur. Voor mij totaal onbelangrijk van wie deze fout is, aangezien ik er uiteindelijk helemaal niets aan heb gehad, terwijl ik er wel recht op had.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

06/10/2018 09:16

ASN Luchjenbroers Emmen

Ik vondt het erg professioneel bedrijf, ik kwam voor het laten zien en beoordelen van de schade aan onze auto en kon direct een leenauto meekijgen en 2 dagen later was onze auto alweer klaar. Gewassen en gepoetst afgeleverd erg fijn.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

06/10/2018 08:29

ASN Nootdorp

Goede service en prima werk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

05/10/2018 21:30

ASN Van Vreden Binckhorst

Netjes geholpen, goed telefonisch bereikbaar en nog een kwaliteitscontrole achteraf. Top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

05/10/2018 19:32

ASN Blewanus Breda

Voor je terecht kan duurt lang. Auto mooi gerepareerd en gewassen terug.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

05/10/2018 16:29

ASN Amsterdam

Goed contact met ASN en duidelijk overleg. Medewerkers zijn heel klantvriendelijk en geven duidelijke uitleg. Ook goede terugkoppeling nadat reparatie is afgerond. Transportdienst ook prima in orde.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
7

05/10/2018 13:53

ASN Heijmans Steenbergen

Herstel schade is goed verlopen en ook de afspraak is netjes gepland en nagekomen. Huurauto voldeed niet aan de eisen. Na klacht van mij bij leasemaatschappij is binnen een dag wel een goede auto geregeld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

05/10/2018 11:05

ASN Den Bosch

Is goed je wordt netjes behandeld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

05/10/2018 08:48

ASN Van Veen Leiden

Vlotte en nette behandeling, keurige reparatie en auto schoon afgeleverd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

04/10/2018 18:07

ASN Heijmans Steenbergen

Netjes en correct

  • 01 Evaluatie schadeherstel