Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
10

14/07/2018 17:25

ASN Amsterdam

Het eerste contact was telefonisch. ik ben uitermate correct en vriendelijk te woord gestaan met duidelijke uitleg. Mijn tweede contact was daarna toen ik met mijn auto bij ASN Sloterdijk kwam. Ik werd er meteen zeer vriendelijk ontvangen en op heel duidelijke wijze werd mij uitgelegd hoe het een en ander m.b.t. reparatie, eigen risicobetaling en vervangend vervoer werd uitgelegd. Mijn 4e en 5e contact waren 2 telefoontjes. de eerste dat de reparatie de volgende dag zou zijn afgerond en het 5e telefoontje dat de reparatie was afgerond en dat ik de leenauto kon komen omruilen. Mijn 6e contact was bij het bedrijf waar eerst een rondje bij de auto werd gemaakt en ik duidelijke uitleg kreeg over wat er was gedaan, wat de garantiebepalingen zijn. En daarna de betalingen en sleuteloverdracht plaatsvond.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/07/2018 15:57

ASN Spijkenisse

Zeer vakkundig personeel, goede prijs kwaliteit verhouding

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

14/07/2018 13:30

ASN Rotterdam-Zuid

Klantvriendelijk

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

13/07/2018 18:27

ASN Fokkema Breukelen

Accuraat, kundig en efficient.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/07/2018 17:06

ASN Autoschade Service van Dijk Boven-Leeuwen

Prima bedrijf, ontvangst was goed, communicatie helder. Doen waar ze voor zijn, schade goed repareren. Auto nog schoner teruggekregen dan hij al was; Prettig!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/07/2018 15:01

ASN Roelofs De Achterhoek

Zeer correct en net bedrijf! Tussentijdse communicatie was erg fun. Hersteld is prachtig!!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

13/07/2018 12:59

ASN Etten-Leur

Mijn ervaring is goed. Aardige mensen en snel. Ben mijn auto maximaal met reparaties 24 uur kwijt geweest

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/07/2018 09:43

ASN De Langen Heerhugowaard

Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/07/2018 16:08

ASN Van Vreden Binckhorst

De ervaring welke ik met het herstelbedrijf ASN had, was heel positief . Het personeel van ASN van Vreden Binckhorst was zeer bereidwillig, geen negatieve op-of aanmerkingen. Mijn auto is tot mijn tevredenheid hersteld. De leenauto die ik heb gegebruijt, is goed bevallen. Dank voor de goede service!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

12/07/2018 15:04

ASN Den Bosch

Zeer vriendelijke mensen bij de balie en de reparatie is mooi afgewerkt, tevens was de auto van binnen en buiten heerlijk schoon.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

12/07/2018 11:11

ASN van den Berg Nieuw-Vennep

Vriendelijk, professioneel

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/07/2018 09:41

ASN De Langen Heerhugowaard

Een snelle en vakkundige afhandeling.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

12/07/2018 09:05

ASN Nootdorp

Al meerdere goede ervaringen gehad met ASN. Vriendelijke begroeting, goed werk afgeleverd en ze doen wat ze zeggen. Verder handelen ze de hele schade af en krijg je je auto weer helemaal tiptop terug.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

11/07/2018 20:34

ASN Voorend De Betuwe

De schade is keurig ge maakt en prettig geholpen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

11/07/2018 19:33

ASN Gorinchem

Prima service. Mooie schone auto. Wel een minpunt vind ik de locatie. Deze is niet prettig bereikbaar en parkeren is lastig.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

11/07/2018 19:16

ASN vd Linden Veldhoven

Zeer goed gerepareerd

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

06/07/2018 12:58

ASN Boll Bunnik

Heel goed! Ik ben heel goed geholpen, kreeg een keurige leenauto mee en werd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen omtrent de schade aan mijn auto.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

06/07/2018 11:30

ASN Spijkenisse

Prettig geholpen door vriendelijk personeel. Medewerkers zijn 's morgens eerder begonnen om mijn auto op tijd gereed te krijgen.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

05/07/2018 20:58

ASN Catsman Uithoorn

Snel weer opweg weer keurig geregeld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

05/07/2018 20:46

ASN Vermaire Haarlem

Zeer positief. Klantgericht en stipt.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

05/07/2018 16:27

ASN Bleeker Hengelo

Duidelijk met de afspraak.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

05/07/2018 14:55

ASN Bleeker Hengelo

Eren hele goede en vriendelijke service. Zelfs wat extra gedaan aan mijn caddy zonder extra kosten.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

05/07/2018 14:03

ASN Fritzsche Amsterdam

Zeer positieve ervaring. Mede door het reinigen van exterieur en interieur.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

04/07/2018 21:27

ASN Nootdorp

Alles perfect geregeld en prima gemaakt .

  • 01 Evaluatie schadeherstel