Bekijk de reviews van een vestiging

Laatste Reviews

Hieronder treft u een overzicht van de laatste reviews die zijn ontvangen.
Voor publicatie worden alle reviews gecontroleerd door de redactie op basis van de redactieregels.

8.9
9

14/02/2019 14:35

ASN Van Veen Leiden

Staan direct voor je klaar en goeie kwaliteit!!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

14/02/2019 13:29

ASN Etten-Leur

Zeer snelle service en vriendelijk personeel. Niets op aan te merken.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

14/02/2019 12:11

ASN Van Veen Leiden

Vriendelijk en vlot geholpen. Goede service en communicatie.Kwaliteit.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/02/2019 22:59

ASN Fransen Arnhem

Ik vind het contact heel erg goed, je krijgt ook direct goed antwoord. Ook met een leen auto regelen gaat makkelijk en snel en goed. De mensen die er werken zijn erg vriendelijk en helpen je goed.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/02/2019 21:11

ASN Van Veen Leiden

In my case I was nicely received by the ASN Van Veen officer who kindly explained procedures for repair of damaged car and how this will be communicated with the insurance company. The repair was scheduled for time that perfectly suited myself. It was done timely and the quality was outstanding. No complaints. Thank you very much!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/02/2019 18:43

ASN Fritzsche Amsterdam

Geen tips waren zeer snel en goed

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/02/2019 18:00

ASN Van Veen Leiden

Na dat mijn auto was aangereden is deze afgesleept naar van Veen. Nadat ik te horen kreeg dat de auto economisch total loss verklaard was en ik een lage taxatie kreeg voor de auto zakte de moed mij in de schoenen. Gelukkig werken er bij van Veen deskundige monteurs die je willen helpen en een stapje extra voor je lopen. Mijn auto is professioneel en netjes opgeknapt. Tijdens de reparatie had ik een leen auto en deze mocht ik net zo lang lenen tot mijn eigen auto klaar was. Echt een super service.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

13/02/2019 16:20

ASN De Haan Harkema

afspraken zijn na gekomen klantvriendelijk duidelijke informatie

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

13/02/2019 13:13

ASN Van Veen Leiden

Top service!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

11/02/2019 11:51

ASN Vonk Heerenveen

Was een duidelijk en helder verhaal. communicatie was goed en werd goed op de hoogte gehouden. Schade keurig hersteld en men dacht echt mee naar een oplossing. Telefonische bereikbaarheid goed en de gemaakte afspraken werden volledig nagekomen. Auto stond keurig schoon en van binnen uitgezogen klaar. Al met al dik tevreden!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

11/02/2019 09:47

ASN Van Vreden Binckhorst

Goed en duidelijk contact en goede service!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

10/02/2019 14:32

ASN Boll Bunnik

Via mijn Mitsubishi dealer is mijn auto hier hersteld Ik had hem op maandag gebracht en op vrijdag kon ik hem alweer ophalen Het is perfect hersteld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

09/02/2019 19:02

ASN Fransen Boxmeer

Zeer professioneel schadeherstelbedrijven. Zoals ik verwacht had is de schade prima gemaakt. De auto was aan een wasbeurtje toe

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

09/02/2019 11:40

ASN Calveen Amersfoort

prima en netjes geholpen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

09/02/2019 09:36

ASN Gebr. de Zeeuw Naarden

Zeer goed en snel geholpen bij ASN Gebr. de Zeeuw Naarden. Vriendelijk personeel die het beste wil voor de klant!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/02/2019 19:14

ASN Vermaire Haarlem

Levert topwerk af. Supernetjes. Helemaal niets op aan te merken. De auto wordt zelfs helemaal schoongemaakt van binnen en van buiten.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

08/02/2019 14:43

ASN Nootdorp

Vriendelijke ontvangst, direct duidelijke informatie, alles vooraf netjes geregeld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/02/2019 13:56

ASN Pouw Apeldoorn

Super goed meegedacht. Ik had nog een kleine andere schade die ze ook hebben gemaakt. Top!

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/02/2019 10:44

ASN Catsman Uithoorn

Top geregeld

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

08/02/2019 08:48

ASN Nootdorp

Heel tevreden over de service die ik heb gekregen

  • 01 Evaluatie schadeherstel
9

07/02/2019 17:57

ASN Spijkenisse

De afspraak die gemaakt is wordt volledig nagekomen Het personeel is zeer correct en vriendelijk Mocht het nodig zijn ,wat ik niet hoop ga ik beslist weer naar ASN Spijkenisse

  • 01 Evaluatie schadeherstel
8

07/02/2019 14:15

ASN Pouw Apeldoorn

Snelle correcte schade-afhandeling. Prima bedrijf, kundige en adequate medewerkers die met je meedenken. Mijn auto is netjes hersteld, leenauto was zeer snel geregeld en geen gedoe met de verzekering. Alles wordt netjes door ASN geregeld.

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

07/02/2019 13:17

ASN Amsterdam

Goed, snel hersteld en conform afspraak

  • 01 Evaluatie schadeherstel
10

07/02/2019 11:33

ASN Munsterhuis Enschede

Zeer vriendelijke medewerkers, duidelijk, meedenkend, adequaat!

  • 01 Evaluatie schadeherstel