Voor klanten

Waarom asngroep.tevreden.nl
  • Uw ervaringen met de ASN Groep helpen ons klantervaringen te verbeteren
  • Het delen van uw ervaringen met de ASN Groep met andere automobilisten
  • Tevreden.nl meet, rapporteert en presenteert de resultaten; onafhankelijk en betrouwbaar
Hoe scoort ASN Groep?
ASN Groep brengt doorlopend de kwaliteit van haar dienstverlening in kaart:


Kwaliteitsverbetering
ASN Groep gebruikt het onderzoeksplatform asngroep.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen. Tevreden.nl meet de klantervaringen onafhankelijk en transparant. Deze ervaringen vormen de basis voor het verbeteren van de klantgerichte dienstverlening van ASN Groep.
We nodigen u dan ook van harte uit om uw ervaringen met ASN Groep te delen, alleen met uw hulp kunnen wij nog klantgerichter gaan werken.
Review richtlijnen & redactiebeleid
Tevreden.nl en ASN Groep willen dat klanten die op deze site ervaringen zoeken, de informatie krijgen die ze nodig hebben om goede keuzes te maken. Reacties en reviews worden daarom voor publicatie gecontroleerd op o.a. de betrouwbaarheid. Bekijk voor het schrijven van goede reviews de richtlijnen.
Klachten
Het onderzoeksplatform asngroep.tevreden.nl richt zich op het meten van tevredenheid. Heeft u een klacht meldt deze dan direct aan ASN Groep zodat er naar een oplossing gezocht kan worden.


Over ASN Groep
Met bijna 70 schadeherstellers is ASN Groep u graag van dienst. Wij handelen het complete schadeherstelproces voor u af, zorgen voor vervangend vervoer en herstellen uw schade met de grootste zorg en kwaliteit. Halen en brengen van uw beschadigde auto, op een door u aangegeven locatie binnen Nederland, behoort tot de mogelijkheden. Deze dienst wordt door ons, in combinatie met het inzetten van vervangend vervoer, in de meeste gevallen kosteloos aangeboden.

Over Tevreden.nl

Het onderzoeksplatform asngroep.tevreden.nl is onderdeel van autoschadeherstel.tevreden.nl. Het onderzoeksplatform autoschadeherstel.tevreden.nl is het toonaangevende tevredenheidsonderzoek in de autoschadeherstel en is een initiatief van Tevreden.nl


asngroep.tevreden.nl is een platform op maat onder: